34% minder voedselverspilling
Pannenkoekenrestaurant De Duivelsberg ging als eerste horecabedrijf van start met Gelderland van Morgen en sloot het traject onlangs af met een positief resultaat: 34% minder voedselverspilling, ofwel een besparing van CO2 die vergelijkbaar is met 925 autoritjes van Apeldoorn naar Nijmegen.
Het hele artikel is HIER na te lezen op de website van Greendish
Bij aanvang en na afronding van de deelname aan Gelderland van Morgen wordt de gasttevredenheid gemeten. Onder de mensen die de enquête invullen, wordt een cadeaubon verloot ter waarde van 100 euro. Demi Strik was de winnaar van de bon en samen met haar vriend Thijs van den Broek nam zij de bon in ontvangst van Johannes van den Bent. Demi: “Heel leuk om de bon te winnen. Ik vind het ook goed om te horen dat het restaurant zoveel moeite doet om geen voedsel te verspillen. Ik vind dat wel belangrijk, thuis letten we er ook op.”