Reserveren

Online reserveren

Reserveren is iedere dag mogelijk met uitzondering van sommige feestdagen, de herfstweekenden en de herfstvakantie.

Via een link op deze en alle overige pagina’s kunt u direct in ons reserveringssysteem een reservering aanmaken. U ontvangt na invullen altijd een bevestiging per mail.

Online reserveren voor dezelfde dag is niet mogelijk. De ervaring leert dat het beperkte gedeelte wat we reserveren ook volledig ingevuld is. Gelukkig hebben we méér ruimte dan slechts het deel wat we reserveren. We hebben 70 plaatsen binnen en 150 plaatsen buiten. Het terras is voorzien van parasols zodat u droog of juist uit de zon kunt zitten.

Door de aangescherpte corona-maatregelen wordt het u en ons extra lastig gemaakt. Maar wij doen onze uiterste best om binnen de regelgeving u zo snel mogelijk aan een tafeltje te helpen.

Dus heeft u plannen voor vandaag; U mag natuurlijk bellen (024-6841439) maar u kunt ook gewoon komen. Op drukkere momenten moet u misschien een klein ogenblikje wachten voor een tafel beschikbaar is.

Groepsgrootte max. 20 personen

Vóór corona was het helemaal geen probleem om met grotere groepen te komen. Wij merken dat na juni langzaamaan er weer behoefte is met families of andere samenstellingen weer te komen pannenkoek-eten. Wij merken ook dat is nu echt een stuk lastiger is dat voor groepen waar te maken. Daarom hebben we de grens op 20 personen gelegd. Héél vervelend voor grotere families maar in deze bijzondere tijden willen we garant blijven staan voor een veilige omgeving voor gasten én medewerkers. Wij hopen op uw begrip!

Corona en reserveren

Het is niet voor iedereen even duidelijk wat er nu in corona-tijd wel-en-niet moet m.b.t. reserveren.

U moest destijds in juni reserveren voor binnen, in juli is dat weer versoepeld en per 10 augustus moet de horeca persoonsgegevens noteren van gasten voor binnen én het terras. U hoeft dus niet persé te reserveren. U kunt gewoon langskomen. Op sommige drukkere momenten kan het voorkomen dat u een ogenblikje moet wachten voordat een tafel beschikbaar is.

Corona-tijd brengt wel beperkingen met zich mee. Wij doen graag ons best maar dat kan betekenen dat u een ogenblikje geduld moeten hebben voor een tafel beschikbaar is.