Reserveren

Online reserveren

Via een link op deze en alle overige pagina’s kunt u direct in ons reserveringssysteem een reservering aanmaken. U ontvangt na invullen altijd een bevestiging per mail.

Online reserveren voor dezelfde dag is niet mogelijk. De ervaring leert dat het gedeelte wat we reserveren (30 plaatsen) ook volledig ingevuld is. Gelukkig hebben we méér ruimte dan slechts die 30. We hebben 110 plaatsen binnen en 180 plaatsen buiten. Het terras is voorzien van parasols zodat u droog en verwarmt kunt zitten.

Dus heeft u plannen voor vandaag; U mag natuurlijk bellen (024-6841439) maar u kunt ook gewoon komen. Op drukkere momenten moet u misschien een klein ogenblikje wachten voor een tafel beschikbaar is.

Groepsgrootte max. 20 personen

Vóór corona was het helemaal geen probleem om met grotere groepen te komen. Wij merken dat er langzaamaan er weer behoefte is met families of andere samenstellingen weer te komen pannenkoek-eten. Wij merken ook dat is nu echt een stuk lastiger is dat voor groepen waar te maken.

Op dit moment reserveren wij nog helemaal niet omdat uitsluitend het terras in gebruik is. Zodra wij weer de binnenruimte mogen gebruiken zullen we weer reserveringen aannemen. Vooralsnog zal dat nog niet met grote groepen kunnen en mogen, en zéker niet in het weekend!

Daarom hebben we de grens op 20 personen gelegd. Héél vervelend voor grotere families maar in deze bijzondere tijden willen we garant blijven staan voor een veilige omgeving voor gasten én medewerkers. Wij hopen op uw begrip!

Corona en reserveren

Het is niet voor iedereen even duidelijk wat er nu in corona-tijd wel-en-niet moet m.b.t. reserveren.

Eerst uitsluitend reserveren, dan weer niet, vervolgens moeten we gaan registreren en nu (na ruim 6 maanden) mogen we de draad weer oppakken.

U kunt gewoon langskomen, u hoeft daar niet voor te reserveren. Wij noteren alle benodigde gegevens bij de deur. Op sommige drukkere momenten kan het voorkomen dat u een ogenblikje moet wachten voordat een tafel beschikbaar is.

Reserveren is geen noodzaak! U kunt gewoon zo komen maar dat kan betekenen dat u een ogenblikje geduld moeten hebben voor een tafel beschikbaar is.