Reserveren

Online reserveren

Op dit moment hebben we met de 2e lockdown voor de horeca te maken. Hadden we eerst ons reserveringsprogramma nog op een “vermoedelijke datum” staan, nu is online reserveren helemaal uitgeschakeld.

Zodra we zéker weten dat we weer open mogen, zal deze module weer geopend worden.

Tot die tijd, en zolang het kan/ mag, zijn we open voor koffie-to-go maar ook voor warmechocomel, tosti’s, soep en poffertjes.

Groepsgrootte max. 20 personen

Vóór corona was het helemaal geen probleem om met grotere groepen te komen. Wij merken dat na juni langzaamaan er weer behoefte is met families of andere samenstellingen weer te komen pannenkoek-eten. Wij merken ook dat is nu echt een stuk lastiger is dat voor groepen waar te maken. Daarom hebben we de grens op 20 personen gelegd. Héél vervelend voor grotere families maar in deze bijzondere tijden willen we garant blijven staan voor een veilige omgeving voor gasten én medewerkers. Wij hopen op uw begrip!

Corona en reserveren

Het is niet voor iedereen even duidelijk wat er nu in corona-tijd wel-en-niet moet m.b.t. reserveren.

U moest destijds in juni reserveren voor binnen, in juli is dat weer versoepeld en per 10 augustus moet de horeca persoonsgegevens noteren van gasten voor binnen én het terras. U hoeft dus niet persé te reserveren. U kunt gewoon langskomen. Op sommige drukkere momenten kan het voorkomen dat u een ogenblikje moet wachten voordat een tafel beschikbaar is.

Corona-tijd brengt wel beperkingen met zich mee. Wij doen graag ons best maar dat kan betekenen dat u een ogenblikje geduld moeten hebben voor een tafel beschikbaar is.