Reserveren

Online reserveren

Via een link op deze en alle overige pagina’s kunt u direct in ons reserveringssysteem een reservering aanmaken. U ontvangt na invullen altijd een bevestiging per mail.

Online reserveren voor dezelfde dag is niet mogelijk. De ervaring leert dat het gedeelte wat we reserveren (30 plaatsen) ook volledig ingevuld is. Gelukkig hebben we méér ruimte dan slechts die 30. We hebben 110 plaatsen binnen en 180 plaatsen buiten. Het terras is voorzien van parasols zodat u droog en verwarmt kunt zitten.

Dus heeft u plannen voor vandaag; U mag natuurlijk bellen (024-6841439) maar u kunt ook gewoon komen. Op drukkere momenten moet u misschien een klein ogenblikje wachten voor een tafel beschikbaar is.

Groepsgrootte max. 20 personen

Vóór corona was het helemaal geen probleem om met grotere groepen te komen. Wij merken dat er langzaamaan er weer behoefte is met families of andere samenstellingen weer te komen pannenkoek-eten. Wij merken ook dat is nu echt een stuk lastiger is dat voor groepen waar te maken.

Daarom hebben we de grens op 20 personen gelegd. Héél vervelend voor grotere families maar we willen kunnen waarmaken wat we beloven.
Wij hopen op uw begrip!

Reserveren is geen noodzaak! U kunt gewoon zo komen maar dat kan betekenen dat u een ogenblikje geduld moeten hebben voor een tafel beschikbaar is.