Parkeren

Parkeren bij het restaurant

Het is mogelijk om voor de deur te parkeren. Maar onze parkeerruimte is maar beperkt en dat kan op sommige dagen een knelpunt zijn.

Daarom geven we graag aan wat zoal de mogelijkheden om te parkeren voor een bezoek aan ons restaurant maar ook als uitval plek voor een stevige wandeling.

 

 

Gaat u een lange wandeling maken?

Kijk dan even naar de andere mogelijkheden

Parkeren minder validen

Er is in ieder geval een minder-validen-parkeerplaats recht voor de deur. Ons terras is geklinkerd en daarmee ook rolstoelvriendelijk. De parkeerplaats is dit niet. Het kan dus even zoeken zijn voor een stabiele plek om in en uit te stappen.

 

 

Parkeermogelijkheden rondom

Naast de parkeerplaats in het bos zijn er ook mogelijkheden rondom het bosgebied De Duivelsberg. Ideaal om al wandelend het bos te betreden en een bezoek aan het pannenkoekhuis te brengen.

Op de foto hiernaast staan de drie mogelijkheden aangegeven en hieronder wordt elke parkeerplaats beschreven. Wanneer u op de link “Plattegrond bosgebied” klikt krijgt u een printbare pdf die u wat makkelijker in het scherm kunt vergroten.

 

Parkeren Oude Kleefsebaan

Als locatie 1 is de parkeerplaats aan de Oude Kleefsebaan (vanaf Berg en Dal nét na de klinkerweg) aangegeven. Op deze parkeerplaats kunnen een kleine 50 auto’s worden geparkeerd. Een ideale plek om meteen het bos in te dwalen en al wandelend het pannenkoekhuis te bezoeken.

Vanaf deze loopt met de gele route in een 10-15 minuten naar De Duivelsberg.
Ook kunt u hier meteen met de N70-wandeling starten.

 

Parkeren Rijksstraatweg Beek

Parkeermogelijkheid 2 is aan de Noordkant van het gebied . U parkeert aan de Rijksstraatweg in Beek. De ingang van het bos bevind zich in de hoek Rijksstraatweg en de Rijksweg N325.

Vanaf deze plek loopt met de rode route in een 15 minuten naar De Duivelsberg. Ook vanuit deze locatie kunt u hier meteen met de N70-wandeling starten.

 

Parkeren in Berg en Dal

Als 3e mogelijkheid kunt u natuurlijk ook in Berg en Dal parkeren en vanaf  Pretpark Tivoli het bos ingaan. De afstand naar de Duivelsberg is vanaf die kant wel wat groter maar u krijgt een geweldige indruk van het mooie bosgebied.

Langs collega De Heksendans kunt u na 100 meter de groene paaltjes van de N70-wandeling (rechts) volgen en bereikt u in ongeveer 30 minuten De Duivelsberg.

Wanneer u niet voor de N70 afslaat maar nog even rechtdoor gaat komt u vanzelf op de witte route. Als u die volgt en vervolgens de rode route volgt bent u in ongeveer een uurtje bij De Duivelsberg.