Menu

De menukaart

Op onze menukaart staan meer dan 80 variaties aan pannenkoeken, waarbij het voor een groot gedeelte ook nog mogelijk is te kiezen voor een boekweit- of viergranenbeslag.

Wij hebben een vaste menukaart die jaarlijks in mei vernieuwd wordt. Naast de vaste kaart bieden wij een wisselende maandkaart waarop de proefpannenkoek van de maand wordt toegelicht. Je vindt op deze kaart ook informatie over de overige seizoensgerechten.

Naast pannenkoeken staan er nog een aantal andere gerechten op de menukaart, zoals uitsmijters, omeletten, soep, broodjes, baguettes en poffertjes. Ook voor gasten met een voedselallergie- of intolerantie zijn er bij ons diverse mogelijkheden. Kijk op de pagina Allergie als je wilt weten wat er allemaal mogelijk is.

Proefpannenkoek januari € 11,95

Een pannenkoek met meegebakken pittig gekruid gehakt, ui en artisjok .

Topper € 13,95

Deze pannenkoek is verbonden aan een goed doel. Voor deze pannenkoek betaalt u € 0,50 extra. Wij verdubbelen dat bedrag en samen komt dit ten goede aan het goede doel.

De Topper is op dit moment een pannenkoek met bospaddestoelen, noten, verse tijm en honing

Het goede doel is de stichting Koprol.
Deze stichting organiseert sport- en spelactiviteiten voor mensen met een beperking. Het gaat hier om mensen die graag willen sporten en niet (meer) kunnen deelnemen aan het reguliere sportcircuit.

Meer informatie vindt u op Stichting Koprol

Onze winterspecialiteit

“plum-pannenkoek”

Een zoete pannenkoek (appel, rozijnen, rum, gekonfijte vruchten en specerijen) die wij voor u aan tafel flamberen.

€ 12,30

Wintermenu € 17,50

  • Erwtensoep (huisgemaakt)
  • Pannenkoek met spek of appel
  • Geroosterd Fries suikerbrood met ijs

Je kunt van het menu ook alles apart bestellen.

 

Check je het saldo van je cadeaukaart met de saldochecker