Menu

De menukaart

Op onze menukaart staan meer dan 80 variaties aan pannenkoeken, waarbij het voor een groot gedeelte ook nog mogelijk is te kiezen voor een boekweit- of viergranenbeslag.

Wij hebben een vaste menukaart die jaarlijks in mei vernieuwd wordt. Naast de vaste kaart bieden wij een wisselende maandkaart waarop de proefpannenkoek van de maand wordt toegelicht. Je vindt op deze kaart ook informatie over de overige seizoensgerechten.

Naast pannenkoeken staan er nog een aantal andere gerechten op de menukaart, zoals uitsmijters, omeletten, soep, broodjes, baguettes en poffertjes. Ook voor gasten met een voedselallergie- of intolerantie zijn er bij ons diverse mogelijkheden. Kijk op de pagina Allergie als je wilt weten wat er allemaal mogelijk is.

Proefpannenkoek juni € 11,70

Een pannenkoek met appel, hazelnoten, caramelsaus en poedersuiker, met een bolletje kaneelijs

Topper € 12,95

Deze pannenkoek is verbonden aan een goed doel. Voor deze pannenkoek betaalt u € 0,50 extra. Wij verdubbelen dat bedrag en samen komt dit ten goede aan het goede doel.

De Topper is op dit moment een pannenkoek met meegebakken walnoten, camembert en rode bessen.

Het goede doel is de stichting CAP

Stichting CAP verzorgt aangepaste manege activiteiten voor mensen met een beperking in de regio Nijmegen. Gediplomeerde instructeurs en speciaal opgeleide paarden zorgen voor een veilige omgeving waar aandacht is voor mens en dier. Meer informatie vindt u op https://www.stichtingcap.nl

Een echte zomerpannenkoek € 11,95

Pannenkoek met meegebakken  Bastognekoekjes, aardbeien en slagroom (de pannenkoek uit het zomermenu)

Zomermenu € 16,50

  • Courgettesoep (vegan)
  • Pannenkoek met meegebakken  Bastogne koekjes, aardbeien en slagroom
  • IJs met gemengde nootjes en caramelsaus

Je kunt van het menu ook alles apart bestellen.

Salade vanaf 5,95

Wij hebben nu een frisse zomersalade voor u met een mix van diverse sla-soorten,  gerookte kipreepjes, aardbeien, komkommer, walnoten en een mix van geroosterde pitten.
Daarbij serveren wij een frambozen-dressing.

Check je het saldo van je cadeaukaart met de saldochecker