Menukaart

DE MENUKAART

Op onze menukaart staan meer dan 80 variaties aan pannenkoeken, waarbij het voor een groot gedeelte ook nog mogelijk is te kiezen voor een boekweit- of viergranenbeslag.

Wij hebben een vaste menukaart die jaarlijks in mei vernieuwd wordt. Naast de vaste kaart bieden wij een wisselende maandkaart waarop de proefpannenkoek van de maand wordt toegelicht. Je vindt op deze kaart ook informatie over de overige seizoensgerechten.

Naast pannenkoeken staan er nog een aantal andere gerechten op de menukaart, zoals uitsmijters, omeletten, soep, broodjes, baguettes en poffertjes. Ook voor gasten met een voedselallergie- of intolerantie zijn er bij ons diverse mogelijkheden. Kijk op de pagina Allergie als je wilt weten wat er allemaal mogelijk is.

 

 

Proefpannenkoek juni

€ 15,35

Een pannenkoek met Provençaals gekruid gehakt, courgette, prei en Pecorino Romano

Topper € 16,50

Deze pannenkoek is verbonden aan een goed doel. Voor deze pannenkoek betaalt u € 0,50 extra. Wij verdubbelen dat bedrag en samen komt dit ten goede aan het goede doel.

De Topper is op dit moment een pannenkoek met Spianata Romana (gekruide Italiaanse wordt), rode ui, kastanje champignon, olijven en Parmezaanse kaas.

Het goede doel is de stichting Das en Boom.

Deze stichting zet zich in om in Nederland een gezonde dassenpopulatie te bereiken en behouden, middels het geven van adviezen inzake het beschermen en behouden van zijn leefmilieu en het opvangen en revalideren van hulpbehoevende dassen

Meer weten van Das en Boom?

Onze zomerpannenkoek

€ 14,00

Pannenkoek met meegebakken Bastognekoekjes, aardbeien en slagroom

Zomermenu € 21,00

  • Huisgemaakte Courgettesoep
  • Pannenkoek met meegebakken Bastognekoekjes, aardbeien en slagroom
  • IJs met nootjes en caramelsaus

Je kunt van het menu ook alles apart bestellen.

 

Check je het saldo van je cadeaukaart met de saldochecker