Menu

De menukaart

Op onze menukaart staan meer dan 80 variaties aan pannenkoeken, waarbij het voor een groot gedeelte ook nog mogelijk is te kiezen voor een boekweit- of viergranenbeslag.

Wij hebben een vaste menukaart die jaarlijks in mei vernieuwd wordt. Naast de vaste kaart bieden wij een wisselende maandkaart waarop de proefpannenkoek van de maand wordt toegelicht. Je vindt op deze kaart ook informatie over de overige seizoensgerechten.

Naast pannenkoeken staan er nog een aantal andere gerechten op de menukaart, zoals uitsmijters, omeletten, soep, broodjes, baguettes en poffertjes. Ook voor gasten met een voedselallergie- of intolerantie zijn er bij ons diverse mogelijkheden. Kijk op de pagina Allergie als je wilt weten wat er allemaal mogelijk is.

Proefpannenkoek oktober € 11,75

Een pannenkoek met beenham, bosuitjes en oesterzwammen

Topper € 13,45

Deze pannenkoek is verbonden aan een goed doel. Voor deze pannenkoek betaalt u € 0,50 extra. Wij verdubbelen dat bedrag en samen komt dit ten goede aan het goede doel.

De Topper is op dit moment een pannenkoek met gekruid gehakt en meegebakken oude kaas met ijsbergsla en een bakje taco-saus.

Het goede doel is de stichting CAP

Stichting CAP verzorgt aangepaste manege activiteiten voor mensen met een beperking in de regio Nijmegen. Gediplomeerde instructeurs en speciaal opgeleide paarden zorgen voor een veilige omgeving waar aandacht is voor mens en dier. Meer informatie vindt u op https://www.stichtingcap.nl

Een echte herfstpannenkoek € 11,45

Een pannenkoek met spek, prei en créme-fraîche, versierd met geroosterde kastanjes (de pannenkoek uit het herfstmenu)

Herfstmenu € 17,00

  • Pompoensoep
  • Pannenkoek met spek, prei en créme-fraîche, versierd met geroosterde kastanjes
  • IJs met boerenjongens

Je kunt van het menu ook alles apart bestellen.

Salade vanaf 5,95

Wij hebben een frisse salade voor u, met een mix van diverse slasoorten, rettich, olijven, zongedroogde tomaatjes, rode ui, feta en een mix van geroosterde pitten. Daarbij serveren wij een balsamico-dressing.

 

Check je het saldo van je cadeaukaart met de saldochecker