Menukaart

De menukaart

Op onze menukaart staan meer dan 80 variaties aan pannenkoeken, waarbij het voor een groot gedeelte ook nog mogelijk is te kiezen voor een boekweit- of viergranenbeslag.

Wij hebben een vaste menukaart die jaarlijks in mei vernieuwd wordt. Naast de vaste kaart bieden wij een wisselende maandkaart waarop de proefpannenkoek van de maand wordt toegelicht. Je vindt op deze kaart ook informatie over de overige seizoensgerechten.

Naast pannenkoeken staan er nog een aantal andere gerechten op de menukaart, zoals uitsmijters, omeletten, soep, broodjes, baguettes en poffertjes. Ook voor gasten met een voedselallergie- of intolerantie zijn er bij ons diverse mogelijkheden. Kijk op de pagina Allergie als je wilt weten wat er allemaal mogelijk is.

Proefpannenkoek februari € 14,15

Een pannenkoek met meegebakken granola, geroosterde pecannoten en dulce de leche

Topper € 15,35

Deze pannenkoek is verbonden aan een goed doel. Voor deze pannenkoek betaalt u € 0,50 extra. Wij verdubbelen dat bedrag en samen komt dit ten goede aan het goede doel.

De Topper is op dit moment een pannenkoek met meegebakken kaas, bosui, geroosterde sesamzaadjes en Kimchido (kimchi van basic Theory uit Nijmegen)

Het goede doel is de stichting Kinderen van de Voedselbank.

Deze stichting zet zich in voor kinderen waarvan de ouders gebruik moeten maken van de voedselbank. Door middel van kledingpakketten en speelgoed, passend bij het seizoen, kan een kind ook eindelijk eens pronken met nieuwe spullen.

Meer weten van Kinderen van de Voedselbank?

Onze plum-pannenkoek
echt een winterspecialtiteit

€ 12,50

De ingrediënten van het plum-mengsel zijn appels, rozijnen, rum, gekonfijte vruchten en specerijen.
Deze pannenkoek wordt aan tafel geflambeerd!

Wintermenu € 18,50

  • Huisgemaakte Erwtensoep
  • Pannenkoek met appel of spek
  • Geroosterd Fries suikerbrood met ijs

Je kunt van het menu ook alles apart bestellen.

 

Check je het saldo van je cadeaukaart met de saldochecker