Menu

De menukaart

Op onze menukaart staan meer dan 80 variaties aan pannenkoeken, waarbij het voor een groot gedeelte ook nog mogelijk is te kiezen voor een boekweit- of viergranenbeslag.

Wij hebben een vaste menukaart die jaarlijks in mei vernieuwd wordt. Naast de vaste kaart bieden wij een wisselende maandkaart waarop de proefpannenkoek van de maand wordt toegelicht. Je vindt op deze kaart ook informatie over de overige seizoensgerechten.

Naast pannenkoeken staan er nog een aantal andere gerechten op de menukaart, zoals uitsmijters, omeletten, soep, broodjes, baguettes en poffertjes. Ook voor gasten met een voedselallergie- of intolerantie zijn er bij ons diverse mogelijkheden. Kijk op de pagina Allergie als je wilt weten wat er allemaal mogelijk is.

Proefpannenkoek juni € 12,25

Een pannenkoek met meegebakken walnoten, camembert en rode besjes

Topper € 13,45

Deze pannenkoek is verbonden aan een goed doel. Voor deze pannenkoek betaalt u € 0,50 extra. Wij verdubbelen dat bedrag en samen komt dit ten goede aan het goede doel.

De Topper is op dit moment een pannenkoek met serranoham, rucola, zongedroogde tomaatjes, geschaafde Parmezaanse kaas en
balsamico-cream

Het goede doel het Marikenhuis
Het Marikenhuis ondersteunt (ex)kankerpatiënten én hun naasten bij het herstel van hun kwaliteit van leven, nadat de ziekte kanker hen veelal flink heeft aangeslagen. Meer informatie vindt u in het halletje of op https://www.marikenhuis.nl

Een echte zomer-pannenkoek € 11,95

Een pannenkoek met meegebakken Bastognekoekjes, aardbeien en slagroom (de pannenkoek uit het zomermenu)

Zomer menu € 16,50

  • Courgettesoep
  • Pannenkoek met meegebakken Bastognekoekjes, aardbeien en slagroom
  • IJs met gemengde nootjes en karamelsaus

Je kunt van het menu ook alles apart bestellen.

Salade vanaf 5,95

Wij hebben een frisse salade voor u, met een mix van diverse slasoorten, uitgebakken spekjes, rettich, radijs, walnoten en een mix van geroosterde pitten. Daarbij serveren wij een balsamico-dressing.

 

Check je het saldo van je cadeaukaart met de saldochecker