Menu

De menukaart

Op onze menukaart staan meer dan 80 variaties aan pannenkoeken, waarbij het voor een groot gedeelte ook nog mogelijk is te kiezen voor een boekweit- of viergranenbeslag.

Wij hebben een vaste menukaart die jaarlijks in mei vernieuwd wordt. Naast de vaste kaart bieden wij een wisselende maandkaart waarop de proefpannenkoek van de maand wordt toegelicht. Je vindt op deze kaart ook informatie over de overige seizoensgerechten.

Naast pannenkoeken staan er nog een aantal andere gerechten op de menukaart, zoals uitsmijters, omeletten, soep, broodjes, baguettes en poffertjes. Ook voor gasten met een voedselallergie- of intolerantie zijn er bij ons diverse mogelijkheden. Kijk op de pagina Allergie als je wilt weten wat er allemaal mogelijk is.

Proefpannenkoek juni € 11,25

Een pannenkoek met witte chocola,
mini-marshmallows en poprocks

Topper € 13,25

Deze pannenkoek is verbonden aan een goed doel. Voor deze pannenkoek betaalt u € 0,50 extra. Wij verdubbelen dat bedrag en samen komt dit ten goede aan het goede doel.

De Topper is op dit moment een pannenkoek met verse bramen en frambozen, witte chocola en een bolletje mascarpone.

Het goede doel is de stichting Dierenambulance Nijmegen.
Deze stichting helpt individuele dieren in nood. Gemotiveerde vrijwilligers staan dag en nacht klaar voor de hulpverlening.

Meer informatie vindt u op Stichting Dierenambulance-Nijmegen

Zomermenu € 18,95

  • Courgettesoep (huisgemaakt)
  • Pannenkoek met meegebakken Bastogne koekjes, aardbeien en slagroom
  • IJs met gemengde nootjes en caramelsaus

Je kunt van het menu ook alles apart bestellen.

 

Check je het saldo van je cadeaukaart met de saldochecker