Menu

De menukaart

Op onze menukaart staan meer dan 80 variaties aan pannenkoeken, waarbij het voor een groot gedeelte ook nog mogelijk is te kiezen voor een boekweit- of viergranenbeslag.

Wij hebben een vaste menukaart die jaarlijks in mei vernieuwd wordt. Naast de vaste kaart bieden wij een wisselende maandkaart waarop de proefpannenkoek van de maand wordt toegelicht. Je vindt op deze kaart ook informatie over de overige seizoensgerechten.

Naast pannenkoeken staan er nog een aantal andere gerechten op de menukaart, zoals uitsmijters, omeletten, soep, broodjes, baguettes en poffertjes. Ook voor gasten met een voedselallergie- of intolerantie zijn er bij ons diverse mogelijkheden. Kijk op de pagina Allergie als je wilt weten wat er allemaal mogelijk is.

Proefpannenkoek november € 11,80

Een pannenkoek met rozijnen, oude kaas en een bakje uien-chutney

Topper € 12,95

Deze pannenkoek is verbonden aan een goed doel. Voor deze pannenkoek betaalt u € 0,50 extra. Wij verdubbelen dat bedrag en samen komt dit ten goede aan het goede doel.

De Topper is op dit moment een pannenkoek met beenham, bosui en oesterzwammen.

Het goede doel is de stichting Jarige Job.
De stichting Jarige Job verzorgt verjaardagboxen voor kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat er thuis geen geld voor is.
Meer informatie vindt u op https://www.stichtingjarigejob.nl

Een echte winterpannenkoek € 11,50

Vanaf november hebben we onze unieke winterspecialiteit, de “plum-pannenkoek”. Een zoete pannenkoek (appel, rozijnen, rum, gekonfijte vruchten en specerijen) die wij voor u aan tafel flamberen.

Herfstmenu € 17,50

  • Pompoensoep (vegan)
  • Pannenkoek met spek, prei, crème fraîche en geroosterde kastanjes
  • IJs met boerenjongens

Je kunt van het menu ook alles apart bestellen.

Salade vanaf 5,95

Wij hebben nu een frisse salade voor u met een mix van diverse sla-soorten,  rettich, olijven, zongedroogde tomaatjes, rode ui, feta en een mix van zonnebloem- en pompoenpitten
Daarbij serveren wij een balsamico-dressing.

Check je het saldo van je cadeaukaart met de saldochecker