Menukaart

De menukaart

Op onze menukaart staan meer dan 80 variaties aan pannenkoeken, waarbij het voor een groot gedeelte ook nog mogelijk is te kiezen voor een boekweit- of viergranenbeslag.

Wij hebben een vaste menukaart die jaarlijks in mei vernieuwd wordt. Naast de vaste kaart bieden wij een wisselende maandkaart waarop de proefpannenkoek van de maand wordt toegelicht. Je vindt op deze kaart ook informatie over de overige seizoensgerechten.

Naast pannenkoeken staan er nog een aantal andere gerechten op de menukaart, zoals uitsmijters, omeletten, soep, broodjes, baguettes en poffertjes. Ook voor gasten met een voedselallergie- of intolerantie zijn er bij ons diverse mogelijkheden. Kijk op de pagina Allergie als je wilt weten wat er allemaal mogelijk is.

Proefpannenkoek november € 15,35

Een pannenkoek met meegebakken gegrilde pompoen, walnoten, fetablokjes en honing.

Topper € 14,85

Deze pannenkoek is verbonden aan een goed doel. Voor deze pannenkoek betaalt u € 0,50 extra. Wij verdubbelen dat bedrag en samen komt dit ten goede aan het goede doel.

De Topper is op dit moment een pannenkoek met meegebakken dadels, vijgen en noten (amandelen, hazelnoten, walnoten en pistachenoten) en een bakje cranberry compote.

Het goede doel is de stichting Fietsmaatjes Beek.

Deze stichting richt zich op de mensen die nog graag willen fietsen, maar dat zelfstandig niet meer kunnen. Eventueel kan de stichting een fietsmaatje (vrijwilliger) leveren voor een tandem of duofiets.
De aanschaf van een rolstoelfiets staat in de planning.

Meer weten van FietsMaatjes-Beek?

Onze plum-pannenkoek
echt een najaar en winterspecialtiteit

€ 12,50

De ingrediënten van het plum-mengsel zijn appels, rozijnen, rum, gekonfijte vruchten en specerijen.
Deze pannenkoek wordt aan tafel geflambeerd!

Herfstmenu € 18,95

  • Pompoensoep  (huisgemaakt)
  • Pannenkoek met spek, prei, crème fraiche en geroosterde kastanjes
  • IJs met mini-bitterkoekjes en amaretto

Je kunt van het menu ook alles apart bestellen.

 

Check je het saldo van je cadeaukaart met de saldochecker