Over ons

Welkom bij Pannenkoekenhuis
Duivelsberg

Deze oude herberg ligt midden in het prachtige natuurreservaat de Duivelsberg. Het oorspronkelijke boerderijtje (en later herberg) met haar luiken in rood, groen en wit is zowel van binnen als van buiten aangekleed in Oudhollandse stijl. Dat is ook niet voor niets, want ons pannenkoekenrestaurant heeft een lange geschiedenis, die meer dan 100 jaar teruggaat.

Sfeervol pannenkoekenhuis Duivelsberg

De groen en rood geblokte kleedjes op tafel en de antieke entourage maken het interieur tot een klein museum en brengen je helemaal in de stemming voor zo’n oer-Hollandse pannenkoek. Ons familierecept is al 50 jaar onveranderd, hoewel we blijven experimenteren met nieuwe varianten voor op onze menukaart. Voor het restaurant van Pannenkoekenhuis Duivelsberg ligt een mooi terras met uitzicht op de speeltuin. Zo midden in het bos, genietend van een hapje en een drankje en de natuur, ben je er even helemaal uit. Het natuurreservaat Duivelsberg staat garant voor een rijke flora en fauna. Er zijn diverse wandelingen uitgezet waarbij wij prima start- of rustpunt zijn. Speciaal aandacht voor de natuur is er met ons arrangement in samenwerking met het IVM, waarbij je met een gids op pad gaat om de omgeving te verkennen.

Speciaal voor de kinderen

Voor de kleintjes is er van alles in huis. Want hoe leuk een pannenkoekenrestaurant ook is, wij snappen ook dat stilzitten een hele kunst is voor de kinderen. Elke maand is er een andere kleurplaat waarbij ze een prijs kunnen winnen. In de speeltuin kunnen ze zich helemaal uitleven op de wip, het klimrek of gewoon om lekker te spelen. De Roekoe-tocht is een kinderspeurtocht met allemaal leuke vragen en opdrachten. Bovendien hebben we verschillende arrangementen voor een onvergetelijk kinderfeestje, compleet met een activiteit, eten en drinken.

Ook de hondjes worden niet vergeten bij Pannenkoekenhuis Duivelsberg, buiten staat de hondenbar voor je viervoeter klaar.