Mogelijkheden

Mogelijkheden

We bieden meer dan enkel een goed gevulde menukaart met overheerlijke gerechten. De Duivelsberg is immers ook een fantastische locatie om activiteiten te organiseren met familie, vrienden of collega’s. We bieden tal van mogelijkheden voor groepsarrangementen voor zowel volwassenen als voor kinderfeestjes, waar we u graag meer over vertellen. 

Genieten van de Gelderse natuur 

Maar dat is niet alles. De Duivelsberg is al sinds jaar en dag een toevluchtsoord voor wandelaars en natuurliefhebbers. In onze omgeving zijn er mooie en imposante wandelingen mogelijk. We liggen bovendien op de kruising van het Pieterpad, het Limuspad en het Grote Rivierenpad. Zo ver hoef je natuurlijk niet te wandelen, we hebben een aantal mooie wandelroutes met verschillende afstanden.  

Bijzondere plekken 

Wil je liever bij ons restaurant in de buurt blijven? Dan hebben we twee mooie en unieke locaties waar je lekker kunt zitten en een activiteit kunt organiseren. In onze bovenzaal, de Huiskamer, is ruimte voor maar liefst 40 personen. Een gezellige plek om te gebruiken voor een familiefeest of werkoverleg. Daarnaast is vanaf medio maart tot eind oktober onze Buitenbar geopend, mits het weer het toelaat.