Kinderfeestjes

Kinderverjaardagsfeestjes

Voor kinderen van 5-12 jaar die zin hebben in een beetje actieve verjaardag hebben we een aantal te gekke arrangementen voor kinderfeestjes.

We hebben vanuit de Duivelsberg een aantal verschillende kinderfeestjes voorbereid, zoals een speurtocht in het bos of een GPS-tocht. Zo hebben we voor de jongste jarigen een leuke kabouterroute uitgestippeld, kunnen oudere kinderen op pad met de Roekoe speurtocht of speur je met een GPS door het bos om een mysterie op te lossen. 

Samenwerkingen in de omgeving

Naast wandelroutes hebben we ook interessante samenwerkingen in de omgeving, zoals een internationale ontdekkingstocht in museum Orientalis en een interessante rondleiding door het informatiecentrum van Stichting Das en Boom. Ben je liever creatief bezig? Dan is ons arrangement Maskers Maken een echte aanrader! 

Per feestje wordt vermeld wat er gebeurt, hoelang het duurt, wat het kost en wanneer het besproken kan worden. Wat in ieder geval bij elk arrangement voorkomt is een cadeautje voor de jarige job en natuurlijk PANNENKOEKEN eten!  

Verjaarsdagsarrangementen

Wanneer je op onderstaande link klikt, krijg je een overzicht van alle verjaarsdagsarrangementen.  Kinderverjaardag flyer

Voor het bekijken van de flyer heb je Adobe Reader nodig. Afhankelijk van jouw computerinstellingen kan het nodig zijn pop-up’s toe te staan.