Kinderfeestjes

Kinderverjaardagsfeestjes

Voor kinderen van 5-12 jaar die zin hebben in een beetje actieve verjaardag hebben we een aantal te gekke arrangementen voor kinderfeestjes.

We hebben vanuit de Duivelsberg een aantal verschillende kinderfeestjes voorbereid, zoals een speurtocht in het bos of een GPS-tocht. Zo hebben we voor de jongste jarigen een leuke kabouterroute uitgestippeld, kunnen oudere kinderen op pad met de Roekoe speurtocht of speur je met een GPS door het bos om een mysterie op te lossen of begeef je in het Spionnen-netwerk en help de geheime dienst bij het opsporen van een geheimzinnige bende.

Verjaarsdags-arrangementen

Wanneer je op onderstaande link klikt, krijg je een overzicht van alle verjaarsdags-arrangementen.  Kinderverjaardag flyer

Per feestje wordt vermeld wat er gebeurt, hoelang het duurt, wat het kost en wanneer het besproken kan worden. Wat in ieder geval bij elk arrangement voorkomt is een cadeautje voor de jarige job en natuurlijk PANNENKOEKEN eten!  

 Voor het bekijken van de flyer heb je Adobe Reader nodig. Afhankelijk van jouw computerinstellingen kan het nodig zijn pop-up’s toe te staan.  

Heb je vragen? Gebruik onderstaande link.

Alternatieven

De arrangementen die wij hebben voorbereid zijn allemaal in combinatie met het bos. Maar er zijn natuurlijk meer mogelijkheden om een verjaardag te vieren.

Bijvoorbeeld een bezoek (in de directe omgeving) aan Tivoli, het Afrika museum, Orientalis of het Vrijheidsmuseum.

Iets verder weg zijn de Bastei, het Valkhofmuseum, het Muzieum en het Velorama nog mogelijkheden om een leuke en leerzame kinderverjaardag te plannen.

Voor een afsluitende pannenkoekmaaltijd kunt u dan natuurlijk gewoon bij ons reserveren!