Arrangementen

Arrangementen mogelijkheden

Door de ligging in het imposante bosgebied, liggen talloze wandelmogelijkheden voor het oprapen. Het bosgebied De Duivelsberg heeft een drietal gemarkeerde routes waarvan er twee vanuit het restaurant zijn te starten. Bij ons restaurant ligt bovendien het enige kruispunt tussen de lange-afstandwandelingen Pieterpad. Het Limuspad en het Grote Rivierenpad. 

De wandelroute N-70

Wil je een langere afstand wil lopen, dan is de N-70 een mooie optie. Deze wandelroute (de enige die nog over is uit het natuurjaar 1970) heeft een afstand van 16 km en loopt over de hele heuvelrug vanaf de Duivelsberg tot aan Nijmegen en weer terug. De N-70 folder is bij ons verkrijgbaar.  

Om gezelschappen de gelegenheid te geven om het natuurgebied beter te leren kennen hebben wij het Kris-kras-arrangement voor je samengesteld. Onder begeleiding van een IVN-gids wandel je met jouw gezelschap door ons prachtige bosgebied waarna een pannenkoekmaaltijd voor jullie wordt geserveerd.  

Roekoe speurtocht

Zoek je een leuke activiteit met jouw gezin? Kijk dan eens naar de Roekoe speurtocht: een leuke en leerzame wandeling door onze mooie omgeving. Een routekaart neemt je mee naar het ontstaan van de heuvelrug tot aan de vliegbewegingen van bijen. De speurtocht bieden wij aan in onze kinderverjaardagen, maar is ook los verkrijgbaar.  

Wil je niet wandelen, maar zoek je juist een locatie om met een groep iets te eten? Ook daarvoor hebben we een arrangement. Onze budgetmenu’s zijn bedoeld om op voorhand te weten welk bedrag je per persoon kwijt bent. We hebben drie arrangementen samengesteld, die je naar wens kunt uitbreiden met een voor- of nagerecht.