Allergie

Bij ons eet je pannenkoeken vrij van allergenen

Om je vingers bij af te likken, zo lekker zijn onze pannenkoeken. We willen dat iedereen onbezorgd kan komen smullen. Ook als je een koemelkallergie of lactose-intolerantie hebt. Daarom selecteren we streng op alternatieve ingrediënten die vrij zijn van allergenen. We bereiden bijvoorbeeld volledig glutenvrije pannenkoeken en pannenkoeken zonder melk. Even anders dan traditionele pannenkoeken, maar net zo lekker!

 

Veilig uit eten met een allergie

Uit eten gaan voor je rust en ontspanning is er vaak niet bij wanneer jij of je kind bepaalde voedingsstoffen niet mag. Soms ga je daarom maar liever helemaal niet meer uit eten. De wensen en eisen die je stelt, komen voort uit pure noodzaak. We begrijpen dat heel goed. Daarom bereiden wij je pannenkoek met de grootste zorgvuldigheid en precisie.  

Zo bereiden wij jouw pannenkoek:

De bereiding van je pannenkoek begint al voordat we je ontvangen. Heeft iemand in je gezin een allergie of intolerantie? Meld het bij je reservering. Zo kan ons keukenteam de juiste voorbereidingen treffen. We kiezen bewust voor verantwoorde ingrediënten én bereidingsmiddelen. Ook onze mengkom, pan en spatel, je bestek en bord zijn vrij van allergenen. Bij ons eet je smakelijk en met een gerust hart. Dat geeft een goed gevoel.

Wij zijn volledig ingespeeld op mensen met allergieën voor gluten, koemelk, kippeneieren, noten of een combinatie van deze voedingsmiddelen.