Werken

Kijk voor actuele vacatures onderin deze pagina!

Werken bij De Duivelsberg

Wat fijn dat je de moeite neemt om even hier te kijken!

Zoek je een bijbaantje als student, zoek je invulling voor een tussenjaar of zoek je een fulltimebaan in de horeca? Dan ben je bij ons van harte welkom. Vul het onderstaande formulier in en dan wij nemen dan contact met je op. Geef daarop duidelijk aan wat je zoekt en waar we je kunnen vinden. Wij nemen dan snel contact met je op.

Wij bieden jou een prettige werkplek waar hard gewerkt moet worden, maar waar ook een goede sfeer heerst. We maken duidelijke afspraken met je wat betreft je salaris, te werken uren, enzovoort. Wij verwachten van jou een goede inzet en dat je je afspraken nakomt, en dan kan niets een prettige samenwerking in de weg staan.

Arbeidsvoorwaarden bij De Duivelsberg

Wij onderstrepen het belang van goede en prettige arbeidsvoorwaarden. Wat kun je dan zoal verwachten.

Allereerst hebben wij voor horeca-begrippen bijzonder prettige werktijden zodat een sociaal leven ook goed te combineren valt.

Weekendwerk is wel onderdeel van horeca en dus ook bij ons. Maar wij proberen onze roosters zo te maken dat je (buiten vakantietijd) niet meer dan één weekenddag ingeroosterd wordt. Dat geldt zowel voor fulltimers als voor parttimers.

Uitgangspunt voor roosters is een maximale belasting van 4 dagen per week zodat er nog 3 dagen overblijven om andere leuke dingen te doen.

Iedereen deelt mee in de fooi!

Elke dienst die vóór 16.00 uur begint heeft een lunchpauze van een half uur. Dat is een momentje om even tot rust te komen op ons privéterrasje en bijvoorbeeld zelf even te genieten van een pannenkoek. Na werktijd is het mogelijk  om even te borrelen en om mee te eten van een warme maaltijd (scheelt weer tijd om te koken). Maar je mag natuurlijk ook meteen naar huis.

Uiterlijk 3 weken voor het begin van een maand publiceren onze roosters van die hele maand zodat je ruim van tevoren je diensten weet.

Heb je geen diploma of ervaring, stelt dat CAO dat je 1976 ervaringsuren moet maken voordat je vakvolwassen bent. Wij vinden 1000 ervaringsuren meer dan voldoende!

Onze loontabellen liggen maar liefst 15% boven de horeca-CAO.  Voor niet-vakvolwassenen liggen onze lonen 17% boven het wettelijk minimum loon (bekijk de voorbeelden elders op deze pagina!).

Cursussen en vergaderingen zijn gewoon werktijd!

Verdienen bij De Duivelsberg

Of het nu een dure hobby is of een aanvulling op je studiebeurs; Wat je bestemming ook is, je hebt recht op een goede beloning!

Even wat voorbeelden:

Ben je 16 jaar en kom je ons assisteren in de spoelkeuken?
Dan is jouw bruto-uurloon is € 6,17. Omdat we het vakantiegeld en de vakantiedagen meteen per maand afrekenen is jouw uurloon eigenlijk € 7,37.

Ben je 17 jaar en krijg je, na een jaar spoelkeuken, de kans om door te groeien naar de bar? Jouw brutoloon wordt dan € 7,97 en inclusief vakantiegeld en -dagen € 9,52

Ben je 20 jaar en kom je ons versterken in de keuken? Jouw brutoloon is 12,21 en inclusief vakantiegeld en -dagen €14,59.

Ben je 21 jaar en werk je bij ons in de bediening is je brutoloon € 12,85 en inclusief € 15,35.

Wanneer je met een diploma of relevante werkervaring binnenkomt gaan we met je aan tafel voor een passende beloning.

Actuele vacatures:

Huishoudelijke dienst

Op dit moment zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker huishoudelijke dienst.

De werkzaamheden zijn voornamelijk het schoonmaken van het restaurant, het buffet en de toiletten. En dan zijn er nog wat achter-de-schermen-ruimten die meegepakt moeten worden. het gaat niet om de keuken!
Doorgaans is het zo’n 3-,5 uur per dag, bij voorkeur in de ochtenduren maar in overleg is het ook mogelijk om dit ’s avonds te doen.

Werkervaring is niet persé nodig, een positieve houding wél!

Wil je meer weten?
Bel 024-684 1439 en vraag naar Johannes of gebruik het contactformulier.

Of vul het sollicitatieformulier hieronder in!

Hebben we je enthousiast gemaakt?
Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op!

Sollicitatie formulier

  • DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.